طرز تهیه مرغ ترش گیلانی مجلسی
14.2 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
#مرغ_ترش_گیلانی
مواد لازم:
مرغ ۸
#مرغ_ترش_گیلانی
مواد لازم:
مرغ ۸ تکه
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
گردو آسیاب شده ۸ قاشق غذاخوری
سبزی محلی شمالی(چوچاق،خالواش،نعنا) چرخ شده ۴ قاشق غذاخوری. اگر در دسترس نبود،نعنا و جعفری چرخ شده استفاده کنید
رب انار ۴ قاشق غذاخوری(میزان رب انار تقریبیه،بستگی به ترش یا ملس بودنش ،میتونید کم یا زیادتر بریزید )
رب آلو ۲ قاشق غذاخوری به دلخواه
نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم
آب ۲ لیوان
طرز تهیه:
داخل تابه روغن بریزید.دو طرف مرغ ها رو کاملا سرخ کنید.مرغ ها رو پس از سرخ شدن از تابه خارج کنید.داخل همون تابه،پیاز رو ریز خرد کنید و تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. سیرها رو رنده کنید و با پیاز تفت بدید.نمک،فلفل،زردچوبه بریزید و تفت بدید.گردو رو آسیاب کنید و تفت بدید.زیاد تفت ندید ،چون ممکنه بسوزه.
اگر سبزی محلی گیلانی در دسترس داشتید،بریزید.در غیراینصورت نعنا وجعفری چرخ شده، بریزید و تفت بدید.رب انار و به دلخواه رب آلو بریزید و کمی تفت بدید.دو لیوان آب بریزید .مرغ ها رو داخلش بچینید .در تابه رو بزارید و یک ساعت و نیم زمان بدید تا مرغ کاملا بپزه و سس غلیظ بشه.
در این غذا،میتونید میزان گردو و سبزی رو بر حسب سلیقه تون کم یا زیاد کنید .
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش
در تاریخ 1401/11/24 منتشر شده
است.
14,234
بـار بازدید شده