آلبالو پلو: ترشی و شیرینی در هم آمیخته
29 بار بازدید -
3 ماه پیش
-
آلبالو پلو، یکی از خوشمزهترین
آلبالو پلو، یکی از خوشمزهترین و مجلسیترین غذاهای ایرانی است که با ترشی آلبالو و شیرینی ملایمی که دارد، طعمی بینظیر را به ارمغان میآورد. این غذا در فصل تابستان که آلبالو تازه در دسترس است، طرفداران زیادی پیدا میکند و به عنوان یک غذای مهمانی یا دورهمی نیز سرو میشود.
در این مطلب، به بررسی طرز تهیه آلبالو پلو، نکات پخت آن و همچنین معرفی مواد لازم میپردازیم.
مواد لازم:
برنج: ۳ پیمانه
آلبالو: ۵۰۰ گرم
گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
زعفران: به مقدار لازم
شکر: به مقدار لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آلبالوها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. میتوانید از آلبالوهای تازه یا منجمد استفاده کنید. اگر از آلبالوهای منجمد استفاده میکنید، نیازی به یخزدایی آنها نیست.
پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شیشهای شود. سپس گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا قهوهای رنگ شود.
زعفران دمکرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
آلبالوها و شکر را به مخلوط گوشت اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
برنج را خیس کرده و آبکش کنید.
در قابلمهای که میخواهید آلبالو پلو را در آن دم بپزید، ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید.
یک لایه برنج آبکش شده را کف قابلمه بریزید.
روی برنج، یک لایه از مخلوط آلبالو و گوشت بریزید.
لایههای برنج و مخلوط آلبالو و گوشت را به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
در آخر، زعفران دمکرده را روی برنج بریزید.
درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم شعله پخشکن قرار دهید.
به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دم بکشید تا آلبالو پلو پخته شود.
نکات:
میتوانید از خلال بادام، پسته و کشمش برای تزئین آلبالو پلو استفاده کنید.
اگر آلبالوها خیلی ترش هستند، میتوانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
به جای گوشت چرخکرده، میتوانید از مرغ یا گوشت تکهای نیز استفاده کنید.
برای اینکه آلبالو پلو ته دیگ خوشمزهتری داشته باشد، میتوانید از سیبزمینی یا نان لواش برای ته دیگ استفاده کنید.
#آلبالو_پلو
#طرز_تهیه_آلبالو_پلو
#نکات_پخت_آلبالو_پلو
#غذای_مجلسی
#غذای_تابستانی
#ترشی_و_شیرینی
#زعفران
#گوشت_چرخکرده
#برنج
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/20 منتشر شده
است.
29
بـار بازدید شده