آش قُلْ قُلْ شوشتری

آشپزی با سهیلا
آشپزی با سهیلا
11 بار بازدید - 3 روز پیش - با صدا ببینید قُلْ قُلْ
با صدا ببینید قُلْ قُلْ آش سنتی شوشتر مواد لازم: گندم پوست کنده ۱پ گوشت گوسفندی ۱۵٠گرم لوبیا چیتی ۱/۲پ لوبیا سفید ۱/۲پ لوبیا قرمز ۱/۲پ باقلا با پوست ۱پ عدس ۱/۲پ نمک، فلفل چیلی، زردچوبه، زیره، عصاره مرغ طرز تهیه: گندم و حبوبات را پاک کرده و ۲۴ساعت خیسانده گوشت را از راه بافت برش زده و با مقداری آب ویک پیاز پخته وقتی نیم پز شد گندم را به آن افزوده تا کم کم پخته شود ولی اصلا نباید همزده شود. حبوبات را جداگانه پخته و آبکش کرده. گوشت پخته را ریش ریش و یا با گوشتکوب کوبیده و بعد از کوبیدن و یا میکس کردن گندم، به همراه حبوبات به قابلمه آش اضافه می کنیم و بعد از این کار باید بطور مداوم مواد با کفگیر از کف مخلوط شود تا آش ته نگیرد. ادویه ها را افزوده و کاملا با مواد میکس کرده نمک غذا را اندازه کرده و تقریبا بعد از یک ساعت آش جا افتاده و کشدار می شود. برای براق و خوش عطر شدن، روغن محلی و یا کره اضافه می کنیم و آش را در ظرف مناسب ریخته و با روغن و فلفل قرمز و یا پیاز داغ تزیین می کنیم. نوش جان
3 روز پیش در تاریخ 1403/07/08 منتشر شده است.
11 بـار بازدید شده
... بیشتر