طرز تهیه پنکیک مکزیکی با روش سریع و آسان ، سیرینی نان پنجره ای
302 بار بازدید -
2 سال پیش
-
190 گرم (1/2 فنجان) آرد
190 گرم (1/2 فنجان) آرد 6 گرم نمک 6 گرم بیکینگ پودر 2 تخم مرغ 30 گرم (2 2/5 قاشق غذاخوری) شکر 60 میلی لیتر (1/4 فنجان) آب 30 گرم کره ذوب شده 10 میلی لیتر عصاره وانیل 240 میلی لیتر (1 فنجان) شیر روغن نباتی th روغن نباتی آسیاب شده
2 سال پیش
در تاریخ 1401/12/25 منتشر شده
است.
302
بـار بازدید شده