آموزش دستور پخت دلمه بادمجان (ظرف کو)

ظرف کو
178 بار بازدید - 2 سال پیش - آموزش آشپزی آسان با فیلم
آموزش آشپزی آسان با فیلم های آموزشی ظرف کو مجموعه یظرف کو ZarfCo با حدود نیم قرن تجربه در حوزه لوازمات آشپزخانه افتخار دارد تا اینک در فضای مجازی ظروف پخت و پز مورد نیاز شما را با نازلترین قیمت و بهترین کیفیت و واقعی ترین گارانتی در اسرع وقت تقدیم شما کند. https://zarfco.ir/ دلمه بادمجان : این غذا اصالتا مربوط به منطقه ی آذربایجان میشود و یکی از غذاهای سنتی و با قدمت ایرانیست. مواد لازم جهت طبخ دلمه بادمجان: 1. روغن ( به مقدار لازم ) 2. پیاز ( 1 عدد ) 3. گوشت چرخ شده ( 200 گرم ) 4. نمک ( 2 قاشق چای خوری ) 5. فلفل ( 2 قاشق چای خوری ) 6. زرد چوبه ( 2 قاشق چای خوری ) 7. سیر ( 2 حبه ) 8. برنج آبکش شده ( 5/1 پیمانه ) 9. سبزی دلمه ( 1 پیمانه ) 10. لپه ( 4/1 پیمانه ) 11. رب گوجه فرنگی ( 2 قاشق غذاخوری ) 12. آب ( 2 پیمانه ) 13. بادمجان دلمه ای ( به میزان لازم ) مراحل طبخ دلمه بادمجان : 1. به میزان لازم داخل تابه روغن بریزید سپس پیاز نگینی را درش سرخ کنید ، گوشت چرخ شده ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، سیر ، برنج آبکش شده ، سبزی دلمه ، لپه را کم کم به آن اضافه و ترکیب کنید. 2. داخل شیر جوش روغن بریزید و پیاز نگینی را درش داغ کنید سپس زرد چوبه ، نمک ، رب گوجه فرنگی و آب را به آن اضافه کنید. 3. بادمجان دلمه ای را نصف کنید سپس داخل آن را خالی کنید سپس مواد درست شده در مرحله یک را داخل آن بریزید. 4. بادمجان ها را کف تابه بچینید و ترکیبات شیر جوش را طوری داخل تابه بریزید که درون بادمجان نریزد 5. درب تابه را ببندید و اجازه ی طبخ دهید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/10 منتشر شده است.
178 بـار بازدید شده
... بیشتر