عسل خام

shafagh.honey
46 بار بازدید - 3 سال پیش - عسل خام ( کریستالیزه )
عسل خام ( کریستالیزه ) همانطور که حتما می‌دانید عسل طبیعی دارای خواص بسیاری است اما باید بدانید که حرارت دادن عسل باعث می‌شود که بخشی از خواص عسل از بین برود. اگر عسل حرارت بالا و به مدت طولانی ببیند تمام خواص خود را از دست می‌دهد و دیگر فرقی با آب و شکر ندارد. حتی بد نیست این را هم بگوییم که در صورت حرارت خیلی زیاد و طولانی، امکان افزایش HMF یا همان هیدروکسی متیل فورفورال، که در مقادیر زیاد ممکن است برای سلامتی مضر باشد، در عسل وجود دارد.
3 سال پیش در تاریخ 1400/08/12 منتشر شده است.
46 بـار بازدید شده
... بیشتر