طرز تهیه دیپ بادمجان - مطبل - پیش غذای لبنانی

آشپزخانه خدیج
آشپزخانه خدیج
1.1 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - متبل _دیپ بادمجان لبنانی خیلی
متبل _دیپ بادمجان لبنانی خیلی طعمش ایرانی پسنده و شبیه بورانی خودمونه! من دیشب برای شام با بروکلی و خیار این دیپ رو خوردم و واقعا سیر کننده و خوشمزه بود بعنوان پیش غذا ، کنار غذاهای کبابی یا سبزیجات خام هم گزینه عالی هست. قبل سرو چند ساعتی تو یخچال بمونه و خنک بشه خیلی کیفیتش بالاتر میره
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/17 منتشر شده است.
1,182 بـار بازدید شده
... بیشتر