طرز تهیه دیپ بادمجان - مطبل - پیش غذای لبنانی
1.1 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
متبل _دیپ بادمجان لبنانی
خیلی
متبل _دیپ بادمجان لبنانی
خیلی طعمش ایرانی پسنده و شبیه بورانی خودمونه!
من دیشب برای شام با بروکلی و خیار این دیپ رو خوردم و واقعا سیر کننده و خوشمزه بود
بعنوان پیش غذا ، کنار غذاهای کبابی یا سبزیجات خام هم گزینه عالی هست.
قبل سرو چند ساعتی تو یخچال بمونه و خنک بشه خیلی کیفیتش بالاتر میره
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/17 منتشر شده
است.
1,182
بـار بازدید شده