نکات آموزشی در مورد لیمو عمانی

Chef.amiry
Chef.amiry
11.4 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - دو نکته مهم در مورد
دو نکته مهم در مورد لیمو عمانی: 1 - اگر از خورشتهای تیره رنگ استفاده می کنید (مانند خورشت قرمه سبزی) حتما لیموی سیاه (تیره رنگ) باشد و اگر از خوشت های روشن مثل قیمه استفاده می کنید از لیموهای عمانی روشن استفاده نمایید 2 - برای جلوگیری از تلخی لیمو عمانی آن را به صورت جداگانه 15 الی 20 دقیقه بجوشانید و به خورشت اضافه کنید برای تنظیم ترشی خورشت از پودر لیمو عمانی استفاده نمایید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/06/11 منتشر شده است.
11,448 بـار بازدید شده
... بیشتر