طرز تهیه مرغ شکم پر نمکی-برنامه مل ترمی-سمانه پیرکمالی

8.7 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - ۱_ابتدا مرغ را بخوبی شسته
۱_ابتدا مرغ را بخوبی شسته و پشت مرغ را در آورید وبا (پیاز.سیر.نمک.فلفل.آبلیمو.زعفران)بمدت۸ساعت تا یک روز طعم دار میکنیم.... ۲_مواد لازم مرغ: یک عدد ۱/۵تا۲کیلویی نمک : ۲بسته روغن: به میزان کافی پیاز: ۱عدد متوسط فلفل دلمه: ۱عدد کوچک فلفل سبز تند: ۲عدد زرشک: ۳ق غ لپه: ۵ق غ آلو بخارا : ۸عدد قیسی : ۴عدد سبزی جعفری خردشده : ۳ق غ پیازچه خرد شده ۱ قاشق غ (ادویه .زردچوبه.نمک.فلفل بمقدار دلخواه) گشنیز: ۲ق غ رب: ۲ق غ آبلیمو : به میزان کافی کشمش پلویی :۲ق غ برنج دم کشیده: یک پیمانه آلومینیوم بمقدار کافی ۳_ ابتدا پیاز رو به صورت نگینی خیلی ریز خرد؛ سرخ میکنیم وسپس فلفل دلمه و فلفل سبز رو اضافه میکنیم ۲/۳دقیقه اجازه می دهیم تا تفت بخوره وسبک شود و پس از آن سبزی جعفری و پیازچه را به مواد اضافه می کنیم پس از سبک شدن سبزی؛ زردچوبه رابه مواد اضافه و پس از ۲ دقیقه ؛ادویه ونمک‌ و فلفل و گشنیز را اضافه میکنیم و پس از۵دقیقه/ لپه ؛الو بخارا؛ قیسی؛زرشک را به مواد افزوده و پس از آن رب گوجه را به مواد اضافه میکنیم و پس از ده دقیقه ؛یک لیوان آب اضافه میکنیم واجازه می‌دهیم تا مواد جا بیفته.... ۴_و بعد جا افتادن برنج دم کشیده را با مواد مخلوط ودرون شکم مرغ می ریزیم انتهای مرغ را یا با نخ وسوزن می دوزیم ویا آلومینیوم را روی انتهای مرغ قرار می دهیم وبا نخ دندان فیکس می کنیم..... (مراحل آماده کردن نمک) قابلمه حتما باید روی باشد درون قابلمه۲تا۳بسته نمک ریخته و روی نمک آلومینیوم قرار می دهیم و روی حرارت بمدت نیم ساعت میگذاریم تا نمک خوب داغ شود و پس از آن مرغ را در قابلمه روی می گذاریم و درب قابلمه را می بندیم بمدت ۱/۵تا۲ساعت تا مرغ پخته شود.... نوش‌جان#‌اشپزی #‌آموزشآشپزی #‌آشپزیایرانی # #‌اسنک #‌آشپزی #‌اشپزی #‌غذایسالم #‌پیتزا #‌دستپخت #‌عصرانه #‌خورشت #‌خوراکی #‌سالاد #‌آموزشآشپزی #‌فینگرفود #‌رسپی #‌غذایخانگی #‌کوکی #‌قنادی #‌سوپ #‌کیکخونگی #‌غذایایرانی #‌آشپزیآسان#زابل#زاهدان#غذاهایمحلی#فستفود#مل ترمی#شبکه هامون#سمانه پیرکمالی#دخترسیستان#آشپزیسیستانی#کشک_زابلی#اوجیزک#
4 سال پیش در تاریخ 1399/05/26 منتشر شده است.
8,772 بـار بازدید شده
... بیشتر