طرز تهیه کیک گوشت

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
5.4 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #کیک_گوشت مواد لازم: آرد سفید
#کیک_گوشت مواد لازم: آرد سفید ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۳عدد نمک و فلفل کمی ماست ۱ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه پنیر پیتزا به میزان لازم مواد میانی: گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱عدد فلفل دلمه ریز خرد شده ۱عدد کوچک قارچ متوسط ۵ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا،پودر سیر به میزان لازم روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: ابتدا پیاز رو خرد کنید ،داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو تفت بدید تا سبک بشه.گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و بهم بزنید تا تغییر رنگ بده.نمک و ادویه ها رو اضافه کنید و تفت بدید. در آخر قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا آب نندازه. تخم مرغ ها+نمک+فلفل را در کاسه بریزید و برای ۵ دقیقه بهم بزنید تا کاملا سبک و روشن و پف دار شود. سپس ماست را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. در انتها روغن را اضافه و دوباره 2 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید. آرد+بیکینگ پودر را از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کنید. مخلوط آرد را در سه مرحله به آرامی با مواد مخلوط کنید. کف قالب مورد نظر را چرب کرده و نیمی از مواد رو کف قالب پهن کنید. مواد گوشتی را روی آن بریزید و صاف کنید . کمی پنیر پیتزا(به دلخواه) روی مواد گوشتی بریزید. باقی مانده خمیر را روی مواد گوشتی پخش و صاف کنید.دوباره روی خمیر پنیر پیتزا ریخته. خمیر مقداری چسبنده ست که کاملا طبیعیه. روی کیک را به دلخواه با هر چیزی که دوست دارید تزئین کنید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۶۰دقیقه قرار دهید . زمانی کیک گوشت آماده است که خلال دندان تمیز از آن خارج شود. میتونید در تابه دو طرفه این کیک رو بپزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش در تاریخ 1401/06/31 منتشر شده است.
5,432 بـار بازدید شده
... بیشتر