طرز تهیه ادویه کاری. یه غذای راحت تایلندی با همین ادویه در پست بعد

Sahar Hasannejad
21 بار بازدید - 7 ماه پیش - مواد لازم ادویهء کاری زرد
مواد لازم ادویهء کاری زرد 1  قاشق چایخوری پودرتخم گشنیز 2  قاشق غذاخوری زردچوبه 1  قاشق چایخوری زیره سبز نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری پودر هل 2  قاشق چایخوری دارچین 1  قاشق چایخوری جوز هندی 1  قاشق چایخوری پودر میخک نصف قاشق چایخوری فلفل سفید 1  کقاشق چایخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1  قاشق چایخوری پودر برگ بو نصف قاشق چایخوری پودر سیاه دانه نصف قاشق غذاخوری پاپریکا 1  قاشق چایخوری زعفران همه مواد را مخلوط کرده و به مدت ۳ دقیقه در تابهء مسی حرارت میدهیم ، در طول این مدت با قاشق چوبی هم میزنیم تا رنگ و بوی ادویه تغییر نکند. در ظرفِ شیشه ای در دار و جای خشک و به دور از نور آفتاب نگهداری شود. سبز باشید
7 ماه پیش در تاریخ 1402/11/25 منتشر شده است.
21 بـار بازدید شده
... بیشتر