طرز تهیه ادویه کاری. یه غذای راحت تایلندی با همین ادویه در پست بعد
21 بار بازدید -
7 ماه پیش
-
مواد لازم ادویهء کاری زرد
مواد لازم ادویهء کاری زرد
1 قاشق چایخوری پودرتخم گشنیز
2 قاشق غذاخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری زیره سبز
نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چایخوری پودر هل
2 قاشق چایخوری دارچین
1 قاشق چایخوری جوز هندی
1 قاشق چایخوری پودر میخک
نصف قاشق چایخوری فلفل سفید
1 کقاشق چایخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری پودر سیر
1 قاشق چایخوری پودر برگ بو
نصف قاشق چایخوری پودر سیاه دانه
نصف قاشق غذاخوری پاپریکا
1 قاشق چایخوری زعفران
همه مواد را مخلوط کرده و به مدت ۳ دقیقه در تابهء مسی حرارت میدهیم ، در طول این مدت با قاشق چوبی هم میزنیم تا رنگ و بوی ادویه تغییر نکند.
در ظرفِ شیشه ای در دار و جای خشک و به دور از نور آفتاب نگهداری شود.
سبز باشید
7 ماه پیش
در تاریخ 1402/11/25 منتشر شده
است.
21
بـار بازدید شده