گوشت مصنوعی و آزمایشگاهی مجمع جهانی اقتصاد؛ روایتگر کابوس دیستوپیایی غذا
73 بار بازدید -
2 سال پیش
-
با حمایت WHO یا همان
با حمایت WHO یا همان مجمع جهانی اقتصاد؛ یک استارتآپ هنگ کنگی، از فیله ماهیهایی رونمایی کرده است که در آزمایشگاه پرورش یافتهاند و آنها را تحت عنوان«راه حلهای سبز»! معرفی میکند.
WHO که پیش از این نیز با قراردادهای تجاری از شرکتهای تولید #گوشت_مصنوعی حمایت کرده بود، با این سیاستگذاری مسیر خود را هموار میکند،که به تولید گوشت مصرفی غالب در هر کشور بهطور مصنوعی اقدام کند.یعنی اگر در اسرائیل مصرف گوشت گاو بیشتر است، آزمایشگاههای تولید گوشت مصنوعی گاو و اگر در ژاپن گوشت ماهی مصرف غالب است، برای تولید ماهی آزمایشگاههای مشابه را راهاندازی کند.
2 سال پیش
در تاریخ 1401/01/28 منتشر شده
است.
73
بـار بازدید شده