کوفته تبریزی
8.1 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
برنج یک لیوان
لپه نصف
برنج یک لیوان
لپه نصف لیوان
۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده
سبزی معطر ریز به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
گردوی مقداری
آلو خورشتی به تعداد دلخواه
آرد نخودچی دو قاشق
پیاز درشت ۲ عدد
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غ خ سر پر
لیمو عمانی به دلخواه
برنج و لپه را یکی دو ساعت جداگانه خیس میکنیم و بعد جداگانه هر کدوم و نیم پز میکنیم. این کار باعث نرم بودن کوفته ها میشه.
یک پیاز متوسط را ریز رنده کرده و حسابی آبشو میگیرم و به گوشت اضافه میکنیم و ورز میدم
برنج نیم پز و لپه پخته شده وسبزیجات و تخم مرغ وادویه و آرد نخودچی رو داخل مواد میریزیم.. و حسابی ۱۵ دقیقه ورز میدم تا منسجم و کشدار بشه .دوستان من از غذاساز و گوشت کوب برقی استفاده نمیکنم
از مواد کوفته اندازه یک گلوله بزرگ برمیداریم و از آلو و گردو و پیاز داغ( به دلخواه) وسطش میذاریم و کوفته را میبندیم و با دست خیس گردش میکنیم.نباید اصلا کوفته ترک داشته باشد
داخل ظرف در بسته در یخچال یه دو ساعتی استراحت بدین.
یک عدد پیاز وخرد کرده و داخل روغن حسابی سرخ میکنیم بعد رب و نمک وفلفل وآلو را اضافه کرده کمی که رب تفت داده شد داخل قابلمه آب میریزیم و درش و میبندیم میذاریم تا جوش بیاد.
کوفته رو آرام میذارمش داخل سس در حال جوش
(لیموعمانی و گردو به دلخواه) .
۱-برای جلوگیری از وا رفتن کوفته باید یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی یا آرد گندم اضافه کنید
۲- آب پیاز را بگیرید
۳- یکی دیگر از علت های وا رفتن کوفته ، گوشت آن است. گوشت کوفته هرچه چرب تر باشد احتمال شل شدن کوفته و وا رفتن کوفته بیشتر می شود.
گوشت کوفته باید کاملاً نرم و ریز باشد بنابراین گوشت را باید ۳ بار چرخ کنید.
۴-بعد از مخلوط کردن مواد کوفته باید آنها را به خوبی ورز دهید .ورز دادن خوب و کافی باعث جلوگیری از وا رفتن کوفته میشود. حداقل 10 الی 15دقیقه کوفته را ورز دهید.
۵- آب تا نصفه یا روی کوفته ها را بگیرد.
اجازه دهید آب به جوش بیاید و آن وقت کوفته ها را به آرامی داخل آب در حال جوشیدن بریزید.
شعله گاز را زیاد کنیدتا آب کوفته سریع به جوش بیاید. تا ۵ دقیقه بعد از جوش آمدن کوفته ها درب ظرف را نگذارید.
بعد از آن می توانید حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کوفته ها بپزند.
۶-توجه کنید! که به هیچ عنوان کوفته را داخل آب سرد نیندازید
2 سال پیش
در تاریخ 1400/11/28 منتشر شده
است.
8,176
بـار بازدید شده