کوفته تبریزی

Cooking_goli
Cooking_goli
8.1 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - برنج یک لیوان لپه نصف
برنج یک لیوان لپه نصف لیوان ۳۰۰گرم گوشت چرخ کرده سبزی معطر ریز به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد گردوی مقداری آلو خورشتی به تعداد دلخواه آرد نخودچی دو قاشق پیاز درشت ۲ عدد نمک فلفل زردچوبه رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غ خ سر پر لیمو عمانی به دلخواه برنج و لپه را یکی دو ساعت جداگانه خیس میکنیم و بعد جداگانه هر کدوم و نیم پز میکنیم. این کار باعث نرم بودن کوفته ها میشه. یک پیاز متوسط را ریز رنده کرده و حسابی آبشو میگیرم و به گوشت اضافه میکنیم و ورز میدم برنج نیم پز و لپه پخته شده وسبزیجات و تخم مرغ وادویه و آرد نخودچی رو داخل مواد میریزیم.. و حسابی ۱۵ دقیقه ورز میدم تا منسجم و کشدار بشه .دوستان من از غذاساز و گوشت کوب برقی استفاده نمیکنم از مواد کوفته اندازه یک گلوله بزرگ برمیداریم و از  آلو و گردو و پیاز داغ( به دلخواه) وسطش میذاریم و کوفته را میبندیم و با دست خیس گردش میکنیم.نباید اصلا کوفته ترک داشته باشد داخل ظرف در بسته در یخچال یه دو ساعتی استراحت بدین. یک عدد پیاز وخرد کرده و داخل روغن حسابی سرخ میکنیم بعد رب و نمک وفلفل وآلو را اضافه کرده کمی که رب تفت داده شد داخل قابلمه آب میریزیم و درش و میبندیم میذاریم تا جوش بیاد. کوفته رو آرام میذارمش داخل سس در حال جوش (لیموعمانی و گردو به دلخواه) . ۱-برای جلوگیری از وا رفتن کوفته باید یک الی دو قاشق غذا خوری آردنخودچی یا آرد گندم اضافه کنید ۲- آب پیاز را بگیرید ۳- یکی  دیگر از علت های وا رفتن کوفته ، گوشت آن است. گوشت کوفته هرچه چرب تر باشد احتمال شل شدن کوفته و وا رفتن کوفته بیشتر می شود. گوشت کوفته باید کاملاً نرم و ریز باشد بنابراین گوشت را باید ۳ بار چرخ کنید. ۴-بعد از مخلوط کردن مواد کوفته باید آنها را به خوبی ورز دهید .ورز دادن خوب و کافی باعث جلوگیری از وا رفتن کوفته می‌شود. حداقل 10 الی 15دقیقه کوفته را ورز دهید.   ۵- آب تا نصفه یا روی کوفته ها را بگیرد. اجازه دهید آب به جوش بیاید و آن وقت کوفته ها را به آرامی داخل آب در حال جوشیدن بریزید. شعله گاز را زیاد کنیدتا آب کوفته سریع به جوش بیاید. تا ۵ دقیقه بعد از جوش آمدن کوفته ها درب ظرف را نگذارید.  بعد از آن می توانید حرارت را کم کنید و درب ظرف را بگذارید تا کوفته ها بپزند. ۶-توجه کنید! که به هیچ عنوان کوفته را داخل آب سرد نیندازید
2 سال پیش در تاریخ 1400/11/28 منتشر شده است.
8,176 بـار بازدید شده
... بیشتر