طرز تهیه "مارمالاد مخصوص کیک و شیرینی"
359 بار بازدید -
2 سال پیش
-
️مارمالاد كيك و شيرينى️
با
️مارمالاد كيك و شيرينى️
با اين دستور يه مارمالاد غليظ و خوش رنگ و خوش طعم براى استفاده در كيك و شيرينى ميشه تهيه كرد مخصوصا كه الان فصل به هستش ميتونيد درست كنيد و در فريزر نگهداريد
دوستان براى پخت اين مارمالاد صبور باشين چون ميوه به با حرارت ملايم و زمان زياد خوش رنگ ميشه اگه كم بپزيد زرد رنگ مى مونه
مرحله اول:
به ١ كيلو
شكر ٣ پيمانه
آب ٤ پيمانه
٤ ساعت پخت
مرحله دوم:
سيب ١ كيلو
شكر ٥ پيمانه
شربت گلوكز ٣٠٠ گرم
جوهر ليمو ١/٤ ق غ
٣ ساعت پخت
بعد ٤ ساعت در يخچال
نوش جان!
️Cake Marmalade️
First cook:
Quince 1 kg
Sugar 3 cup
Water 4 cup
Cook 4 h
Second cook:
Apple 1 kg
Sugar 5 cup
Citric acid 1/4 tbs
Corn syrup 300 gr
Cook 3 h
Then chill 4 h
Bon Appétit!
2 سال پیش
در تاریخ 1401/12/06 منتشر شده
است.
359
بـار بازدید شده