آموزش بورانی لبو با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
496 بار بازدید - 8 ماه پیش - #بورانی_لبو مواد لازم: لبو متوسط
#بورانی_لبو مواد لازم: لبو متوسط ۱ عدد (۱۵۰ گرم) ماست چکیده یا خامه ای ۱ لیوان گردو خرد شده ۳ ق غ اختیاریه نمک و فلفل به میزان لازم نعنا خشک  ۱ ق چ طرز تهیه: پوست لبو را بگیرید و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بپزید. سپس با رنده ریز،رنده کنید.بهش ماست چکیده ،گردو خرد شده،نمک،فلفل و نعنا خشک بریزید. همه را با هم مخلوط کنید. به دلخواه با گردو خرد شده و نعنا خشک تزئین کنید. نوش جان
8 ماه پیش در تاریخ 1402/09/24 منتشر شده است.
496 بـار بازدید شده
... بیشتر