آموزش بورانی لبو با تمام نکات
496 بار بازدید -
8 ماه پیش
-
#بورانی_لبو
مواد لازم:
لبو متوسط
#بورانی_لبو
مواد لازم:
لبو متوسط ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
ماست چکیده یا خامه ای ۱ لیوان
گردو خرد شده ۳ ق غ اختیاریه
نمک و فلفل به میزان لازم
نعنا خشک ۱ ق چ
طرز تهیه:
پوست لبو را بگیرید و با مقداری آب به مدت ۱ ساعت بپزید.
سپس با رنده ریز،رنده کنید.بهش ماست چکیده ،گردو خرد شده،نمک،فلفل و نعنا خشک بریزید.
همه را با هم مخلوط کنید.
به دلخواه با گردو خرد شده و نعنا خشک تزئین کنید.
نوش جان
8 ماه پیش
در تاریخ 1402/09/24 منتشر شده
است.
496
بـار بازدید شده