طرز تهیه پاچینی رستورانی فینگر فود
4.2 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
#پاچینی_رستورانی
#فینگرفود
مواد لازم:
کتف
#پاچینی_رستورانی
#فینگرفود
مواد لازم:
کتف مرغ ۱ کیلو
نمک،فلفل،پودر سیر به میزان لازم
زعفران ۲ قاشق غذاخوری
ِآبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
برای سوخاری:
۲ عددتخم مرغ + ۵ قاشق غذاخوری شیر
آرد گندم ۱ لیوان
آرد نان +آرد سوخاری ۱لیوان(میتونید فقط از پودر سوخاری استفاده کنید )
کنجد ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه
طرز تهیه:
پوست کتف مرغ را جدا کرده.با زعفران،پیاز،نمک،فلفل،پودر سیر وآبلیمو مزه دار کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعداز یک ساعت،گوشت کتف مرغ رو از بالای استخوان جدا کرده و به سمت پایین میکشیم و برمیگردونیم و تو دست گرد میکنیم.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها رو با شیر مخلوط کنید تا از لختگی در بیاد. کاسه ای دیگر،آرد گندم بریزید و در کاسه ای دیگر, مخلوط آرد نان و آرد سوخاری یا فقط پودر سوخاری بریزید.به دلخواه کنجد بریزید و مخلوط کنید.
کتف آماده شده رو ابتدا در مخلوط تخم مرغ،بعد در آرد گندم .دوباره در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
در روغن داغ ،با شعله ملایم،سرخ کنید تا هم بپزه و هم سرخ بشه.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش
در تاریخ 1401/09/21 منتشر شده
است.
4,268
بـار بازدید شده