طرز تهیه پاچینی رستورانی فینگر فود

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
4.2 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #پاچینی_رستورانی #فینگرفود مواد لازم: کتف
#پاچینی_رستورانی #فینگرفود مواد لازم: کتف مرغ ۱ کیلو نمک،فلفل،پودر سیر به میزان لازم زعفران ۲ قاشق غذاخوری ِآبلیمو ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۱ عدد برای سوخاری: ۲ عددتخم مرغ + ۵ قاشق غذاخوری شیر آرد گندم ۱ لیوان آرد نان +آرد سوخاری ۱لیوان(میتونید فقط از پودر سوخاری استفاده کنید ) کنجد ۱ قاشق غذاخوری به دلخواه طرز تهیه: پوست کتف مرغ را جدا کرده.با زعفران،پیاز،نمک،فلفل،پودر سیر وآبلیمو مزه دار کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید. بعداز یک ساعت،گوشت کتف مرغ رو از بالای استخوان جدا کرده و به سمت پایین میکشیم و برمیگردونیم و تو دست گرد میکنیم. داخل کاسه ای تخم مرغ ها رو با شیر مخلوط کنید تا از لختگی در بیاد. کاسه ای دیگر،آرد گندم بریزید و در کاسه ای دیگر, مخلوط آرد نان و آرد سوخاری یا فقط پودر سوخاری بریزید.به دلخواه کنجد بریزید و مخلوط کنید. کتف آماده شده رو ابتدا در مخلوط تخم مرغ،بعد در آرد گندم .دوباره در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. در روغن داغ ،با شعله ملایم،سرخ کنید تا هم بپزه و هم سرخ بشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش در تاریخ 1401/09/21 منتشر شده است.
4,268 بـار بازدید شده
... بیشتر