نوقای شیره انگور و گردو

926 بار بازدید - 12 ماه پیش - http://koolakkaraj.com/ نمایندگی رسمی فروش خامه
http://koolakkaraj.com/ نمایندگی رسمی فروش خامه قنادی تولی کولاک استان البرز، کرج تقدیم میکند: شیره انگور و گردو لطفاً برای حمایت بیشتر، کانال را دنبال کنید.. طرز تهیه نوقای شیره انگور و گردو یک لیوان شیرخ انگور یا می توانید از عسل استفاده کنید. 2 لیوان آب. نصف لیوان چای آرد. نصف لیوان چای شکر. نصف لیوان چای نشاسته را اضافه کرده و مخلوط کنید. روی حرارت کم بپزید و مدام هم بزنید. رنگ آن باید قهوه ای و یکدست باشد. وقتی جامد شد 7 دقیقه دیگر بپزید. مقداری روغن روی کاغذ روغنی بمالید. از چسبیدن آن جلوگیری می کند. از دیگ به کاغذ بریزید. صبر کنید تا خنک شود. باید روی کاغذ روغن بمالید. گردو را روی آن اضافه کنید. آن را مانند یک رول گرد کنید. تا 3 ساعت در یخچال بگذارید. نوش جان. مواد لازم : 1 فنجان شیره انگور یا عسل. 2 لیوان آب آرد نصف پیمانه. نصف قاشق چایخوری نشاسته نصف قاشق چایخوری شکر. گردو کمی روغن برای کاغذ. مشاور و مجری تبلیغات، وب سایت و محتوای شبکه های اجتمای: https://instagram.com/jamaleddin_pirkhedri #جمال_الدین_پیرخدری jamaleddin_pirkhedri#
12 ماه پیش در تاریخ 1402/07/21 منتشر شده است.
926 بـار بازدید شده
... بیشتر