دلمه برگ مو

Cooking_goli
Cooking_goli
740 بار بازدید - 3 سال پیش - #دلمه_برگ_انگور پیاز دو عدد گوشت
#دلمه_برگ_انگور پیاز دو عدد گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم لپه یک پیمانه برنج نصف پیمانه سبزی معطر (جعفری،پیارچه،تره،مرزه،نعنا) یک قاشق غذاخوری رب ادویه ها :زردچوبه ،فلفل سیاه ،فلفل قرمز و نمک سس دلمه دلبخواه: گوجه فرنگی سه عدد رنده شده پیاز داغ یه قاشق غذاخوری یک لیوان آب جوشیده نمک مقداری لپه و برنج خیس شده رو میزاریم نیم پز بشه. پیاز و همراه زردچوبه تفت میدیم ،سبک که شد گوشت چرخ کرده رو اضافه می کنیم همراه با ادویه ها اجازه میدیم گوشت بپزه بعد یه قاشق رب اضافه میکنیم کمی تفت میدیم زیر شعله رو خاموش میکنیم لپه و برنج نیم پز شده همراه سبزی معطر اضافه کرده و حسابی مخلوط میکنیم. برای اینکه دلمه ها یکدست بشه ،برای پیچیدن از یه فنجون یا پیاله استفاده کنید و دلمه ها رو بپیچید مثل فیلم . ته قابلمه چند عدد برگ مو بزارید دلمه ها رو بپیچید و کنار هم قرار بدید . گوجه ی رنده شده و پیاز داغ و همراه روغن کمی تفت می‌دیدم و یک لیوان آب جوشیده اضافه میکنیم و میریزم روی دلمه ها یه بشقاب روی دلمه ها بزارید تا آب داخل دلمه ها نره و دلمه ها وا نره ، به مدت یه ساعت با شعله ی ملایم اجازه بدید دلمه ها آماده بشه . نگهداری برگ مو برگ مو از قبل بخار پز شده و داخل فریزر نگه داشته شده می تونید داخل آب شور هم نگه دارید . که بعداً مفصل توضیح میدم. امیدوارم درست کنید و نوووش جان بفرمایید . می تونید به جای برگ مو ،داخل فلفل دلمه ،بادمجون کلم سفید ،گوجه و سیب زمینی رو به همین روش پر کنید
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/05 منتشر شده است.
740 بـار بازدید شده
... بیشتر