ترشی کلم بنفش رستورانی
8.2 هزار بار بازدید -
4 سال پیش
-
ترشی کلم بنفش رستورانی
کلم
ترشی کلم بنفش رستورانی
کلم رو بعد از شستن و ضدعفونی کردن میزاریم آبش کاملا خشک بشه دلخواه خورد میکنیم میتونین هم با چاقو و هم با رنده خرد کنیم داخل ظرف ریخته و مقداری نمک میپاشیم به مدت یک ساعت استراحت می دهیم تا آب خوش رنگش خارج بشه بعد داخل بطری های خشک و استریل ریخته لابلا شو با طعم دهنده های دلخواه پر می کنیم من در اینجا از فلفل تند خشک شده و سیر استفاده کردم داخل یکی از بطری ها سیاه دانه و بطری دوم پودر گلپر ریختم این هاکاملاً دلبخواهی هست شما از هر طعم دهنده ای مثل سبزیجات خشک و غیره می توانید استفاده کنید. داخل بطری ها به مقدار مساوی آب و سرکه سفید ریخته درب بطری را کاملاً می بندیم به مدت ۱۰ روز استراحت میدیم بعد ده روز قابل صرف میشه.
میتونیم آب نریزیم و فقط از سرکه استفاده کنیم ولی من برای اینکه ترشی زیاد سرکه کم بشه از مقدار مساوی آب و سرکه استفاده کردم.
مقدار نمک و ادویه جات بستگی به درشتی و کوچیکی کلم بستگی داره من چشمی ریختم.
به همین راحتی نوش جان
@cakelandsamaneh
@cakelandsamaneh
@cakelandsamaneh
@cakelandsamaneh
4 سال پیش
در تاریخ 1399/10/14 منتشر شده
است.
8,216
بـار بازدید شده