کباب لاپلو: طعمی بهشتی از پلو و کباب!

بهترین‌ها
بهترین‌ها
12 بار بازدید - 2 ماه پیش - کباب لاپلو، غذایی مجلسی و
کباب لاپلو، غذایی مجلسی و خوشمزه از ترکیب پلو و کباب است که به سادگی در منزل قابل تهیه می باشد. این غذا با عطر و طعم فوق العاده خود، می تواند زینت بخش سفره های شما در مهمانی ها و دورهمی ها باشد. در این مطلب، طرز تهیه کباب لاپلو به روشی ساده و آسان را به شما آموزش می دهیم. همچنین نکات مهم و فوت و فن های مربوط به پخت این غذا را نیز ارائه خواهیم داد تا بتوانید کباب لاپلویی مجلسی و خوش طعمی را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. مواد لازم: برنج: 3 پیمانه گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیاز: 3 عدد فلفل دلمه ای: 1 عدد زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی: 1 عدد ماست پرچرب: 2 قاشق غذاخوری ادویه جات: نمک، فلفل سیاه، سیر، روغن، سماق به مقدار لازم طرز تهیه: برنج را شسته و به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. پیازها را رنده کرده و در تابه ای با روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و به گوشت و پیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. ادویه جات شامل نمک، فلفل سیاه، سیر و سماق را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. گوجه فرنگی را رنده کرده و به همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید. از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کمی خنک شود. قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. نصف برنج را در قابلمه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. مایه کباب را روی برنج بریزید. باقی برنج را روی کباب بریزید و به آرامی فشار دهید تا سطح آن صاف شود. مقداری آب (حدود 2 تا 3 لیوان) به قابلمه اضافه کنید و درب آن را ببندید. حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت دم بکشید. بعد از دم کشیدن، کباب لاپلو را از روی حرارت برداشته و 10 دقیقه دیگر دم کنيد. سپس در ظرف مورد نظر سرو کرده و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نکات مهم: برای طعم بهتر کباب لاپلو می توانید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید. همچنین می توانید از سیب زمینی خلال شده یا کشمش پلویی برای تزیین کباب لاپلو استفاده کنید. برای عطر و طعم بیشتر می توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید. اگر می خواهید کباب لاپلوی شما تردتر شود،
2 ماه پیش در تاریخ 1403/05/02 منتشر شده است.
12 بـار بازدید شده
... بیشتر