آشپزی کردی _ ترشک آلبالو
30 بار بازدید -
2 ماه پیش
-
مواد لازم:
یک کیلو آلبالو
مواد لازم:
یک کیلو آلبالو
یک ق غ نمک
دو تا سه لیوان آب
یک پیمانه زرشک
سه ق رب انار
داخل قابلمه آلبالوها رو بزارید رو حرارت تا بجوشه کف روشو بگیرید.
بعد بهش نمک ، زرشک و رب انار بزنید.
بذارید با حرارت ملایم بپزه و تا به غلظت مناسب برسه
وقتی سرد شد داخل ظرف در بسته ریخته.
۱۰ روز در یخچال و یکسال در فریزر نگهداری کرد.
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/04/27 منتشر شده
است.
30
بـار بازدید شده