آموزش خورشت خلال کرمانشاهی

آموزش آشپزی با مهدی
آموزش آشپزی با مهدی
0 بار بازدید - 2 سال پیش - خورشت خلال کرمانشاهی مواد لازم:
خورشت خلال کرمانشاهی مواد لازم: ۱-گوشت گوساله ۴۰۰ گرم ۲-خلال بادام ۲۰۰ گرم ۳-زرشک سیاه ۱٫۲ پیمانه ۴-روغن کرمانشاهی ۲ ق.غ ۵-رب گوجه ۲ ق.غ ۶-پیاز درشت ۱ عدد ۷-زعفرون غلیظ ۲ ق.غ ۸-لیمو عمانی ۲ عدد ۹-گلاب ۱٫۴ پیمانه ۱۰-چوب دارچین ۱انگشت ۱۱-هل سبز ۲ الی ۳ عدد یا ۱٫۲ ق.چ پودر ۱۲-نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار کافی ۱۳-برنج ایرانی ۴ پیمانه‌ ٭خلال بادام را با زعفران و گلاب و یه مقدار کم آب بزارید خیس بخوره حداقل ۲ ساعت، بهترش اینه که ٨ ساعت باشه که گلاب و زعفرون به خورد خلال بره. ٭هل سلیقه ای و قابل حذف می باشد.
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/02 منتشر شده است.
0 بـار بازدید شده
... بیشتر