پیچاق قیمه اردبیل رقیب خورشت خلال کرمانشاه

Meraj.hobbies
Meraj.hobbies
541 بار بازدید - 3 سال پیش - این قیمه خیلی معروف هست
این قیمه خیلی معروف هست داخل اردبیل و غذای مجلسی هست برای عزیزان اردبیلی. این غذا رو از مادرم یاد گرفتم چون ده سالی اردبیل زندگی می کردن ولی مادر من تخم مرغ اضافه نمی‌کرد ولی تو دستور اصلیش تخم مرغ داره. رستورانیش فقط زرده تخم مرغ ولی خانگی این غذا با زرده و سفیده سرو می شه. امیدوارم بپزید و لذتش رو ببرید مواد لازم گوشت گوسفند: ۳۵۰ گرم پیاز متوسط: ۴ عدد خلال بادام: نصف پیمانه کره: ۱۰۰ گرم زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری ادویه کاری: نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ: ۲ تا ۳ عدد زعفران به مقدار لازم هل و چوب دارچین و برگ بو . . . . . #معراج #آشپزی #اردبيل #پیچاق_قیمه #غذای_ایرانی
3 سال پیش در تاریخ 1400/11/29 منتشر شده است.
541 بـار بازدید شده
... بیشتر