آبنبات یا شکلات ژله ای ساده و سریع با آبمیوه طبیعی

didaa.ir
didaa.ir
923 بار بازدید - 3 سال پیش - بدون دیدگاه آبنبات ژله ای
بدون دیدگاه آبنبات ژله ای مواد لازم آب پرتقال یک پیمانه شکر یک پیمانه نشاسته ذرت سه چهارم پیمانه پوست پرتقال رنده شده یک قاشق غذاخوری شکر و جوهر لیمو برای روکش به مقدار لازم کره یک قاشق غذاخوری مقداری پوست پرتقال رنده کرده و کنار می گذاریم. در یک قابلمه، آب پرتقال، شکر، پوست پرتقال و نشاسته ذرت را ریخته و خوب مخلوط می کنیم. نباید گلوله ای در مواد باقی بماند و نشاسته ذرت باید کامل حل شود. بعد شعله را روشن کرده و قابلمه را روی آن می گذاریم. وقتی جوش آمد یک قاشق غذاخوری کره به آن اضافه می کنیم. از اینجا به بعد مداوم مایه را هم می زنیم تا زمانی که شکلی مشابه خمیر به خودش بگیرد و سفت شود. وقتی به این مرحله رسید شعله را خاموش می کنیم. ظرف یا قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد شکلات ژله ای را در آن ریخته و صاف می کنیم. می توان برای صاف کردن دست را چرب کرد. سه چهار ساعت ظرف را در یخچال می گذاریم تا شکلات ژله ای ما خوب خودش را بگیرد. هر چقدر بیشتر در یخچال بماند چسبندگی اش کمتر شده و خودش را بهتر می گیرد. بعد از چند ساعت که آبنبات را از یخچال خارج می کنیم آن را قالب بیرون آورده، چاقو را چرب کرده و آن را برش می دهیم بعد در شکر یا جوهر لیمو می غلتانیم. اگر چسبندگی داشته باشد می توان دست را مقداری چرب کرده و اطراف آبنبات ژله ای هایمان را صاف کنیم. اگر بخواهیم که آبنبات ژله ای ما ترش باشد می توان از جوهر لیمو استفاده کرد اما از آنجایی جوهر لیمو ترشی زیادی دارد بهتر است آن را با شکر مخلوط کرده و بعد آبنبات ها را در آن بغلتانیم. نسبت شکر و جوهر لیمو باید یک به پنج باشد یعنی اگر یک قاشق جوهر لیمو داریم 5 قاشق شکر باید به آن اضافه شود. اگر می خواهیم آبنبات های ما شیرین یا ملس باشد آنها را فقط در شکر می غلتانیم.
3 سال پیش در تاریخ 1400/12/26 منتشر شده است.
923 بـار بازدید شده
... بیشتر