گشنیز پلو با مرغ و ته دیگ کاهو (سامان گلریز)

GlobalFoodFusion
GlobalFoodFusion
1.1 هزار بار بازدید - 4 سال پیش - Chicken Coriander Rice | Coriander
Chicken Coriander Rice | Coriander Rice Recipe | گشنیز پلو با مرغ و ته دیگ کاهو (سامان گلریز) | گشنیز پلو با مرغ Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: https://www.seevid.ir/c/Ashpazi890m?sub_confirmation=1 Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: https://www.instagram.com/ashpazi_890m/channel/ ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ گشنیز پلو یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است. این غذا را می‌توان با گوشت، مرغ، ماهی و میگو تهیه کرد. مواد لازم: ۴ تکه گوشت مرغ ۱ عدد پیاز ۸۰ گرم کره روغن مایع به مقدار لازم ۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی ۴۰۰ گرم گشنیز خرد شده استاک مرغ زعفران ۳ قاشق سوپ‌خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ۳۰ گرم کره را به همراه مقداری روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید، پیاز‌های خرد شده را داخل آن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند. تکه‌های مرغ را در ظرف بریزید و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. مواد را تفت دهید تا رنگشان تغییر کرده و طلایی شود. استاک مرغ و ۱ قاشق سوپ‌خوری زعفران را به مواد اضافه کنید و زیر حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد از آنکه جوشید حرارت را کم کنید و ۴۵ دقیقه مرغ را بپزید. رب را در ماهیتابه به همراه کمی روغن تفت دهید و ۲۰ دقیقه قبل از پختن مرغ به قابلمه اضافه کنید. برنج را آبکش کنید (طرز تهیه برنج آبکش را اینجا بخوانید). داخل قابلمه مورد نظرتان کمی روغن بریزید سپس یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و بعد گشنیز روی آن بریزید اینکار را به ترتیب انجام دهید و گشنیز را لا‌به‌لای برنج بریزید تا لایه آخر برنج سفید باشد. درب قابلمه را ببندید و حرارت گاز را زیاد کنید. وقتی بخار برنج درآمد، کره باقیمانده و روغن را داغ کنید و روی آن بریزید. زعفران را دم کنید و بعد مقداری از برنج را داخل ظرف زعفران ریخته و هم بزنید و سپس روی برنج بریزید. درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. در آخر گشنیزپلو و مرغ‌ها را در ظروف دلخواه سرو کنید. طرز تهیه استاک مرغ تکه‌های استخوان مرغ (کتف، گردن و غیره) را داخل قابلمه بریزید، پیاز هویج، تره فرنگی و کرفس را روی آن بریزید و بعد مقداری آب سرد روی مواد ریخته و روی حرارت ملایم حدود ۲ ساعت بپزید. بعد از اینکه استاک آماده شد آن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری کنید.
4 سال پیش در تاریخ 1399/07/13 منتشر شده است.
1,117 بـار بازدید شده
... بیشتر