دسر یلدا

hoda_ideas
hoda_ideas
1.4 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - دسر جعبه ای انار ژله
دسر جعبه ای انار ژله انار نصف بسته (چرا برا من رنگش صورتی شد نمیدونم) نشاسته ذرت یا گندم سه ق غ (نشاسته پودری باید باشه اگه از اون درشتا دارید پودرش کنید) آب یک لیوان آبجوش یک لیوان خامه صبحانه سه ق غ شکر سه ق غ وانیل نوک ق چ بیسکوییت پتی بور شکلاتی و ساده بیسکوییت نان روغنی سالمین برای دور دسر نشاسته ذرت رو با آب سرد مخلوط میکنیم تا کاملا حل بشه ژله انار رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم وقتی حل شد کنار میزاریم مخلوط نشاسته رو روی حرارت ملایم میزاریم و مرتب هم میزنیم تا جایی که نشاسته غلظت پیدا کنه مثل غلظت فرنی بعد خاموش میکنیم ژله رو کم کم به نشاسته اضافه میکنیم و هم میزنیم همه رو یکدفعه اضافه نکنید که نشاسته گلوله میشه کم کم اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شد دوباره اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن مایه مون شل میشه.دوباره شعله رو روشن کنید و مرتب هم بزنید تا جایی که مایه غلظت پیدا کنه و مثل فرنی بشه نه شل تر نه سفت تر وقتی غلظت پیدا کرد خاموش کنید خامه رو داخل ظرفی بریزید هم بزنید بعد روی بخار کتری بزارید و هم بزنید تا روون بشه بعد به هیچ عنوان خامه سرد رو به دسر اضافه نکنید چون ممکنه تو دسر گلوله بشه حتما بزارین کمی روی حرارت گلوله ها باز بشه وقتی روون شد به مایه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه وانیل رو هم اضافه کنید در این مرحله دسر رو بچشید تا ببیند شیرینی‌ش چطوره،کم کم شکر اضافه رو اضافه کنید و بچشید تا طبق ذایقه خودتون بشه(زیاد شکر نریزید چون بیسکوییت خودش شیرین) کرم درست شد میزارین کنار خنک بشه.زیاد نمونه چون سفت میشه و میبنده (اگه سرد شد دوباره بزارید روی گاز گرم کنید ، مرحله اخر من سفت شد دیگه حوصلم نگرفت گرم کنم) طبق عکس یک لایه بیسکوییت و کرم بریزید و دوباره بیسکوییت بزارین یکی در میون بیسکوییت ساده و شکلاتی کرم بین بیسکوییت ها زیاد نباشه چون سر میخورن بعد بیسکوییت نان روغنی بردارین کمی کرم روش بمالید و به دسر بچسبونید راحت میچسبه دور تا دور دسر رو همین جوری بچسبونید (قبل از گذاشتن ردیف آخر حتما قبلش مایه رو روی بیسکوییت بریزید مثل من نباشه ک اضافه کردم) برای محکم شدن کار دورکارمون میتونیم روبان ببندیم سه ساعت داخل یخچال میزاریم تا کاملا سفت بشه امیدوارم دوست داشته باشید و لذت ببرید
3 سال پیش در تاریخ 1400/09/20 منتشر شده است.
1,407 بـار بازدید شده
... بیشتر