طرز تهیه شامی رشتی یا شامی پوک به روش اصیل گیلانی

آشپزی با بهنام رستمی
آشپزی با بهنام رستمی
8.3 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - شامی رشتی یا شامی پوک
شامی رشتی یا شامی پوک یکی از پر طرفدارترین شامی های ایرانی مخصوص استان گیلان، که مخصوصا در ماه مبارک رمضان و سر سفره های افطار گیلانی ها پیدا میشه. این شامی به خاطر بافت پفکی و رشته های گوشت داخلش طرفداران زیادی توی کل ایران داره و هرکس گذرش به گیلان افتاده باشه و این شامی رو تست کرده باشه حتما عاشقش شده. شامی رشتی یا شامی پوک گیلانی به روش های مختلفی درست میشه ولی اصیل ترین و قدیمی ترین روش برای تهیه شامی پوک با موادی که امروز گفتم و روشی که بهتون گفتم درست میشه. امیدوارم شامی رشتی رو درست کنین و لذتش رو ببرید. میدونین که رشت از نظر سازمان جهانی غذا به عنوان شهر خلاق غذا شناخته میشه، با غذاهایی متنوع و دوست داشتنی. شامی پوک یا شامی رشتی هم یکی از همون غذاهای خوشمزه ی گیلانیه که پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید. لطفا برای حمایت از من و دیدن آموزش های بیشتر این صفحه رو دنبال کنید. مرررررسی
3 سال پیش در تاریخ 1400/02/04 منتشر شده است.
8,377 بـار بازدید شده
... بیشتر