صفر تا صد آموزش شیرینی پفکی گردویی با سولاردام الجی و فر
2.1 هزار بار بازدید -
3 سال پیش
-
مواد لازم برای شیرینی پفکی
مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی
پودر قند ۱۰۰گرم(دو سوم لیوان )
زرده تخم مرغ ۴ عدد
وانیل یک سوم ق چ
گردو خرد شده ۷۰گرم
بکینگ پودر نصف ق چ
️پودر قند رو چند مرحله به زرده تخم مرغها اضافه میکنیم و با همزن میزنیم
️بعد وانیل رو اضافه میکنیم
️تخم مرغهارو انقدر بزنید تا کرم رنگ بشه و کاملا روشن بشه رنگش
️بعد بکینگ پودر رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم
️در اخر گردو رو ریخته و با تخم مرغها ترکیب میکنیم و به کمک قیف یا قاشق در قالب میریزیم
گردو رو اصلا پودر نکنین و با چاقو فقط ریز خرد کنید
حتما از وانیل مرغوب استفاده کنید
روش پخت در سولاردام : با کانوکشن ۱۵۰درجه پیش گرمایش کنید و بعد با همون دما به مدت ۱۰دقیقه (به همراه سه پایه کوتاه)
روش پخت در فر : فر رو با دمای ۱۵۰ درجه میزارین تا کامل گرم بشه بعدقالب رو داخلش میزاریم با ۱۰ دقیقه زمان تا بپزه
روش پخت روی گاز : شیرینی ها رو داخل تابه همراه کاغذ روغنی روی شعله پخش کن با حرارت ملایم به همراه در و دمکنی گذاشته و ۱۰ دقیقه زمان میدیم تا بپزه
3 سال پیش
در تاریخ 1400/12/14 منتشر شده
است.
2,148
بـار بازدید شده