اموزش پخت کوکی ترک دار

استری استی
استری استی
169 بار بازدید - 3 سال پیش - #کوکی_ترکدار ۲۵۰ گرم کره یا
#کوکی_ترکدار ۲۵۰ گرم کره یا مارگارین به دمای محیط رسیده ۱ فنجان چایخوری پودر قند(لیوان من ۱۲۵ میلیلیتر هست) ۳ عدد زرده ی تخم مرغ ۲ ق چ پودر بکینگ ۵ لیوان نشاسته ذرت( لیوان من ۲۰۰ میلیلیتر است) کره و زرده ی تخم مرغ وپودر قند و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و ورز میدیم و بعد نشاسته رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه ( بهتره کم کم اضافه تا به قوامی که در فیلم نشان داده شده برسه ،ممکن هست کمتر ازین مقدار استفاده بشه یا بیشتر،اگه مقدار نشاسته کم باشه کوکی ها پخش میشوند و اگه زیاد ،سفت میشن) و بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میذاریم و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده ۲۰ دقیقه قرار داده و با سس شکلات تزیین میکنیم
3 سال پیش در تاریخ 1400/04/07 منتشر شده است.
169 بـار بازدید شده
... بیشتر