Kataifi Recipe

آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
66 بار بازدید - 6 سال پیش - Ingredients: 8 oz (227g) Kataifi
Ingredients: 8 oz (227g) Kataifi (Shredded Fillo Dough) http://www.aashpazi.com/puff-pastry-dough 8 oz (227g) Mozzarella Fresca (Fresh Mozzarella) 4 oz (113g) Unsalted Butter 0.5 oz (14g) Unsalted Butter 1 Cup Sugar 1 Tsp Lemon Juice 1 Tbsp Rose Water 1/4 Tsp Saffron Pistachios Preparations: 1- Soak saffron in 1 tbsp boiling water for 20 minutes. 2- Cut the kataifi to 2 inch short. 3- Slice the mozzarella cheese. 4- Grind or slice the pistachios. 5- Rest the butter at room temperature for 15 minutes.
6 سال پیش در تاریخ 1397/08/26 منتشر شده است.
66 بـار بازدید شده
... بیشتر