پنیر خرما (به زبان محلی کووش)

moshtagr
6 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - در میانه سر درخت خرما
در میانه سر درخت خرما مغز ترد و شیری رنگی وجود دارد که شیرین است و “پنیر خرما” نامیده می شود و بسیار مقوی است برای دستیابی به آن معمولا درخت های بدون ثمر یا کهن سال را قطع کرده، برگ ها و لیف های دور برگ ها را تا رسیدن به میانه سر نخل و پنیر نخل، جدا می کنند. پنیر خرما همه فصل های سال به دست می آید و در فصل گلدهی از طعم شیرین تری برخوردار است.
7 سال پیش در تاریخ 1396/11/02 منتشر شده است.
6,090 بـار بازدید شده
... بیشتر