روش تهیه کشک و قره قورت

آرین اول
آرین اول
5.5 هزار بار بازدید - 7 سال پیش - روش تهیه کشک: ماست +
روش تهیه کشک: ماست + کمی آب + نمک را با حرارت کم بجوشانید تا محلول بریده شده و مایع زرد رنگی تولید شود. بعد بگذارید کمی خنک بشود و ان را کیسه کنید تا ابش گرفته شود. توجه: 1- ماست هرچه ترش ترباشه بهتره چون کشک ترش تری از ان درست میشه. برای ترش شدن ماست؛ انرا چند ساعت در محل گرمی (ولی کمتر از 35 درجه سانتیگراد ) بگذارید. مدت زمان لازم برای ترش شدن ماست بستگی به درج حرارت ماست در این مدت دارد. 2- کشکی که به این صورت تهیه میشود هنوز مرطوب است و حاوی اب میباشد و باید حتما در یخچال نگهداری شود. 3- طول عم
7 سال پیش در تاریخ 1396/08/02 منتشر شده است.
5,507 بـار بازدید شده
... بیشتر