آموزش شمع کاپ کیک و خامه پارافین

1 هزار بار بازدید - 3 ماه پیش - ‌#جلسه_یازدهم آموزش کاپ کیک شمعی
‌#جلسه_یازدهم آموزش کاپ کیک شمعی آموزش خامه زنی آموزش رایگان شمعسازی #آموزش_خامه_شمع #آموزش_کاپ_کیک_شمع #شمعسازی_رایگان #آموزش_خلاقیت @amozesheraigan هزینه این آموزش صلوات برای فرج آقا امام زمان (عج) و شادی روح پدرم و شهدا ----------------------------- برای خامه زنی شما از چه طریق می‌تونین پارافین انتخاب کنین؟؟؟ ️یا فقط پارافین ۳ درصد ️ یا ترکیب پارافین ۳ درصد و پارافین سویا وکس ️ویا فقط پارافین ۵ درصد که من توصیه نمیکنم شما به این طریق می‌توانید خامه‌ پارافین درست کنید به نظرم بهتر است از ترکیب پارافین سویا وکس و سه درصد استفاده کنید چربی پارافین بیشتر می‌شود خامه روان‌تر می‌شود و برای اول کار خیلی بهتر هست دوستان پارافین را اونقدر باید بزنید که کمی غلیظ شود شکل خامه را به خود بگیرد وقتی شما قاشق را درون ظرف می‌کنید و برمی‌دارید و قاشق را بالا می‌گیرید از قاشقتون نریزه مواظب باشید زیادسفت نشود چون از ماسوره راحت به فرم سر ماسوره بیرون نمیاد.
3 ماه پیش در تاریخ 1403/03/14 منتشر شده است.
1,030 بـار بازدید شده
... بیشتر