طرز تهیه عرق نعناع خانگی / بدون نیاز به دستگاه و بسیار آسان

آشپزی با مهتاب
آشپزی با مهتاب
634 بار بازدید - 4 ماه پیش - عرق نعناع از فرآیند تبخیر
عرق نعناع از فرآیند تبخیر و تقطیر بدست می‌آید . اگر میزان نعنا نسبت به آب بیشتر باشد، اسانس و رایحه بیشتری در مولکولهای تقطیر شده آب جمع می شود که به اصطلاح به آن عرق نعناع دو آتیشه می گویند. تمام نکات یه عرق نعناع فوق العاده خانگی در ویدیو گفته شده است. نکته مهم : حتما باید حرارت گاز کم باشد تا ملایم و آهسته عصاره گیری انجام شود. ممنونم که همراه من بودید . »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» #عرق_نعناع_خانگی #طرزتهیه_عرق_نعناع_خانگی #عرق_نعنا #عرق_نعنا_خانگی #عرق_نعناع_بدون_دستگاه #عرق_نعناع_دو_آتیشه #عرق_نعناع_خالص #اموزش_عرق_نعناع_خانگی #عرق_نعناع_بدون_دستگاه طرز تهیه عرق نعناع خانگی طرز تهیه عرق نعناع خانگی,عرق نعناع به روش سنتی,عرق نعنا,گرفتن عرق نعناع بدون دستگاه,گرفتن عرق نعناع در منزل,عرقیات خانگی,عرق خانگی,نعناع،آموزش آشپزی،ترفند خانه داری،آشپزی با مهتاب
4 ماه پیش در تاریخ 1403/03/24 منتشر شده است.
634 بـار بازدید شده
... بیشتر