طرز تهیه روغن زرد یا روغن حیوانی در خانه | روغن زرد اصل و طبیعی

آشپزی با لیلی
آشپزی با لیلی
1.1 هزار بار بازدید - 8 ماه پیش - برای تهیه روغن زرد گاوی
برای تهیه روغن زرد گاوی یا روغن حیوانی، کره محلی را درون قابلمه ریخته و آن را حرارت می‌دهیم تا ذوب شود. سپس روغن در بالای دوغ‌آب کره شناور می‌گردد. این روغن را گرفته و پس از سرد شدن به عنوان روغن حیوانی گاوی استفاده می‌کنیم. این نکته را به یاد داشته باشید که روغن را بیش از حد حرارت ندهید که منجر به سوختن آن شود. زمانی که دوغ‌آب کره در کف قابلمه ته نشین شد و رنگ آن به طلایی یا صورتی متمایل شد، حتما روغن را از روی حرارت بردارید تا روغن با کیفیت‌تری داشته باشید. روغن زرد دارای خواص متعددی برای سلامتی است. برخی از این خواص عبارتند از: - دارای آنتی‌اکسیدان، ضد ویروس، ضد قارچ و ضد باکتری است. - دارای ویتامین‌های A, D, E و K است که برای سلامت چشم، پوست، استخوان و سیستم ایمنی مفید هستند. - دارای اسیدهای چرب امگا 3 و اسید لینولئیک کونژوگه است که برای کاهش کلسترول بد، پیشگیری از سرطان و کنترل وزن موثر هستند. - دارای اسید بوتیریک است که باعث تحریک ترشح اسید معده و کاهش التهاب دستگاه گوارشی می‌شود. - دارای نقطه دود بالایی است که برای سرخ کردن و پخت غذا مناسب است. - باعث آلرژی مواد لبنی نمی‌شود زیرا دارای کازئین و لاکتوز بسیار کمی است. - برای درمان یبوست، سوختگی، زخم و پوست خشک مفید است.
8 ماه پیش در تاریخ 1402/11/01 منتشر شده است.
1,148 بـار بازدید شده
... بیشتر