طرز تهیه استیک گوشت

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
2.7 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - #استیک_گوشت گوشتی که برای تهیه
#استیک_گوشت گوشتی که برای تهیه استیک استفاده می‌شود یا باید گوشت راسته گوساله باشد یا گوشت فیله تکه های استیک(۴تکه) رو ازشب قبل درون این سس قرار دهید: سس خردل دوق غ سس کچاپ دو ق غ سرکه نصف استکان پیاز خرد شده یک عدد متوسط سیر خرد شده دو حبه فلفل به میزان لازم روغن زیتون یک ق غ نمک به میزان لازم هویج ونخود و ذرت پخته برای دور چین به دلخواه طرز تهیه: ابتدا تابه گریل رو با فرچه و کمی روغن چرب کنید. تکه های استیک رو با تابه گریل ،گریل کنید.به مدت ۱۰دقیقه.بسیار آبدار وخوشمزه.. در تابه رو نزارید.گوشت آب میندازه و خشک میشه. اگر فرصتتون کم باشه سه ساعتم کافیه برای مزه دار شدن استیکها.. پنج دقیقه یه طرفش گریل بشه.پنج دقیقه هم طرف دیگش. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/channel/UCSdbGwcGMugnOUEtUeMH5tw برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20
2 سال پیش در تاریخ 1401/08/14 منتشر شده است.
2,720 بـار بازدید شده
... بیشتر