مرغ صدفی در سیخ چوبی

❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
❤ کافه آموزش و سرگرمی ❤
697 بار بازدید - 2 سال پیش - اندازه لیوان 200 میلی معادل
اندازه لیوان 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی 600 گرم سینه مرغ خرد شده 2 لیوان آب 1 قاشق‌مرباخوری جوش‌شیرین(اگر نبود بکینگ‌پودر بزنید) برای سس: 1 شیشه سودا (آب معدنی گازدار ، 200 میلی) 1 لیوان آرد 1 قاشق‌مرباخوری نمک 1 قاشق‌مرباخوری پودر فلفل قرمز 1 قاشق‌چایخوری فلفل‌سیاه 1 قاشق‌چایخوری آویشن 2 حبه سیر رنده شده برای آغشته کردن: آرد برای سرخ کردن: روغن‌مایع طرز تهیه: 2 لیوان آب و جوش‌شیرین(من نداشتم بجای آن از بکینگ‌پودر استفاده کردم) را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. سپس مرغ‌های خرد شده را اضافه کرده دوباره هم بزنید. روی ظرف را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت دهید‌. سپس داخل آبکش بریزید تا خیس نماند. در طرف دیگر سس را حاضر کنید. آرد، سیر رنده شده و ادویه را داخل بشقاب مناسبی ریخته خوب هم بزنید. یک شیشه سودا را اضافه کنید برای اینکه گلوله نبندد خوب هم بزنید. مرغ‌هایی که کاملاً آبشان خارج شده به سیخ بکشید بصورتیکه زیاد به هم فشرده نباشند. سپس داخل یک بشقاب دیگر آرد بریزید. سیخ مرغ‌هایی که حاضر کرده‌اید ابتدا پشت ‌و رو به آرد آغشته کنید. سپس به سس آغشته کنید. سیخ‌ها را داخل روغن داغ بذارید‌ و بصورت پشت ‌و رو کاملاً سرخ کنید. حرارت اجاق را زیاد نکنید در حرارت متوسط سرخ کنید. مرغ‌های سرخ شده را بصورت گرم سرو کنید.
2 سال پیش در تاریخ 1401/03/31 منتشر شده است.
697 بـار بازدید شده
... بیشتر