سالن پرورش مرغ گوشتی قبل از جوجه ریزی

2.9 هزار بار بازدید - 2 سال پیش - برای اینکه جوجه های گوشتی
برای اینکه جوجه های گوشتی به ظرفیت ژنتیکی خود دست پیدا کنند، نیاز است تا شرایط سالن پرورشی آنها با دقت برنامه ریزی شود. تمام مراحل پرورشی مرغ گوشتی برای ما مهم هستند اما در این بین، هفته اول پرورش از جایگاه ویژه ای برخوردار است. مواردی که در بازدید از یک سالن آماده جوجه ریزی باید به آن توجه کنیم، شامل مراحل زیر می باشد: الف: نظم و ترتیب سالن و قرارگیری ادارات و تجهیزات سالن در جایگاه واقعی خود. نکته ای که در هر بازدید می‌تواند مهم باشد. یک موضوع مدیریتی که از نگاه ما بعنوان نکته اول در این ویدئو مورد بررسی قرار گرفته است. ب: پیش گرم سالن یا رساندن سالن به دمای مناسب قبل از جوجه ریزی. عموما دمای محیط برای جوجه ریزی در فصول سرد سال توسط مرغداران رعایت می شود اما نکته ای که اکثر پرورش دهندگان ما از آن غافل شده اند، دمای مناسب بستر سالن می باشد. این دما باید حدودا 30 درجه باشد. برای رسیدن به این دما نیاز است تا چند روز قبل از جوجه ریزی تجهیزات گرمایشی روشن باشند تا هم دمایی مناسبی صورت گیرد. گاهی اوقات با هدف صرفه جویی در مصرف سوخت این موضوع مورد توجه قرار نمی گیرد. ج: دسترسی راحت به دان با کیفیت. یکی از اشتباهات رایج برخی پرورش دهندگان مرغ گوشتی، اعمال گرسنگی برای ساعت های اول جوجه ریزی می باشد. موضوعی که ضربه زیادی به توسعه دستگاه گوارش و سیستم ایمنی وارد می کند. د: جوجه باید به آب مناسب و با کیفیت که از نظر شیمیایی و میکروبی مورد تاییدست، دسترسی داشته باشد. ارتفاع مناسب نیپل ها در روز اول پرورش و دمای آب از نکات مهم دیگری است که توجه به آن خالی از لطف نیست. و: اجرای پن بندی در سالن های مرغداری برای یکنواخت سازی وزنی و مدیریت توزیع دان برای برخی مرغداران حرفه ای همیشه مورد توجه می باشد. در مورد این موضوع ویدیوی اختصاصی در شبکه های مجازی منتشر کرده‌ایم. ه: نگهداری صحیح و اصولی از تجهیزات سالن نیز از موارد مهم محسوب می شود. سرویس ژنراتور، سیستم برقی، لامپ های سالن و هیتر های مرغداری را می‌توان در این طبقه تقسیم بندی نمود ی: بستر و کیفیت آن بعنوان نکته آخر در این ویدئو مورد بررسی قرار گرفته است.
2 سال پیش در تاریخ 1401/02/14 منتشر شده است.
2,922 بـار بازدید شده
... بیشتر