دمپختک سنتی ژورنال غذا(دنبال=دنبال)

ژورنال غذا (دنبال=دنبال)
ژورنال غذا (دنبال=دنبال)
873 بار بازدید - 3 سال پیش - سلام دوستان همیشگی امشب من
سلام دوستان همیشگی امشب من اومدم با یه غذای سنتی بینهایت خوشمزه و فوق العاده سریع که مطمئنم هممون با این دمپختک خاطره داریم اونم وقتی با دستای پر از مهر مادربزرگ مهربون درست شده باشه البته اینم بگم این روش رو من از مادر بزرگ.خدابیامرزم یادگرفتم که به زبان خودمون بهش میگفت مَکَش با آلو که با برنج محلی خوش عطر و روغن حیوانی و ادویه و آلو بصورت کته درست میشه وووووووای اصلا اون طعم بینظیرش فراموشم نمیشه خداوند بیامرزه همه مادربزرگای که دیگه بین.ما نیستن دوستان همه مراحل به طور واضح و کاملا تو فیلم مشخصه بریم که با هم ببینیم . مواد لازم : برنج محلی 3 پیمانه روغن حیوانی 1 ملاقه نمک 1ق غ زردچوبه1ق غ فلفل سیاه 1ق م آب 6 پیمانه پلو پز پ ن1:دوستان نسبت آب کته من به ازای یک پیمانه برنج دو پیمانه آب اضافه میکنم . پ ن2:منظور از پیمانه همون پیمانه پلوپزه پ ن 3:دوستان اینم بگم دمپخت تو هر منطقه ای دستور خاص خودشو داره مثلا تهران قدیم با باقلا زرد و نیمرو درست میکردند ومیکنن و این روشم تو خرم آباد و تو خانواده ما به این شکل مرسومه
3 سال پیش در تاریخ 1400/01/18 منتشر شده است.
873 بـار بازدید شده
... بیشتر