گراتن قارچ یک غذای کامل

75 بار بازدید - 2 سال پیش - گراتن یا گراتین (فرانسوی: Gratin
گراتن یا گراتین (فرانسوی: Gratin ; تلفظ فرانسوی: [ɡʁatɛ̃] ) نوعی از غذا و تکنیک آشپزی است؛ که در آن غذا به زیر لایه‌ای از نان خرد شده یا پنیر قرار می‌گیرد. گراتن‌ها از انواع غذاهای فرانسوی هستند که نامِ خود را نیز از زبان فرانسوی گرفته‌اند. معمولاً این غذا را در ظروفی غیر تخت آماده می‌کنند.
2 سال پیش در تاریخ 1401/10/04 منتشر شده است.
75 بـار بازدید شده
... بیشتر