دسری خوشمزه و اصیل و سنتیِ ایرانی: “شله زرد”
3.2 هزار بار بازدید -
8 سال پیش
-
جناب آقای بهرامی طرز طبخ
جناب آقای بهرامی طرز طبخ “شله زرد” را آموزش می دهد:
مواد لازم جهت تهیه “شله زرد”:
برنج……۵۰۰ گرم
شکر……۱ تا ۱/۲۵۰ کیلوگرم
کره……۷۵ گرم
زعفران ساییده……۳ تا ۴ گرم
خلال بادام……۱۰۰ گرم
خلال پسته……۵۰ گرم
دارچین (جهت تزئین) ……۱ قاشق غذاخوری.
کانال تلگرام خانواده یک https://telegram.me/khanevade1tv
8 سال پیش
در تاریخ 1395/07/19 منتشر شده
است.
3,277
بـار بازدید شده