چیکن برگر/ برگر مرغ/ ساندویچ مرغ حرفه ای Pulled Chicken Sandwich
36 بار بازدید -
5 ماه پیش
-
دستور آشپزی
مواد لازم: (4-6
دستور آشپزی
مواد لازم: (4-6 ساندویچ)
1 پوند / 450 گرم سینه مرغ
نان (هر نوع)
4 قاشق غذاخوری کره (ترجیحا بدون نمک)
4 حبه سیر
اختیاری: پنیر و ترشی
-- سس --
سس bbq 4 قاشق غذاخوری
3 قاشق غذاخوری سس کچاپ
1/2 قاشق غذاخوری سس سویا
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق چایخوری سس تند
1/2 فنجان آب
روش:
1. سینه مرغ را به صورت فیله های نازک برش دهید
2. 1 تا 2 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه گرم کنید و مرغ را در تابه تفت دهید تا پخته شود (حدود 2 دقیقه در هر طرف). مراقب باشید مرغ را زیاد نپزید
3. مرغ را از تابه بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند. این به توزیع مجدد آب مرغ و مرطوب نگه داشتن آن کمک می کند
4. به همان تابه 2 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و سیر ریز شده را تفت دهید تا معطر شود. اختیاری - مقداری فلفل فلفل قرمز را برای یک ادویه اضافه کنید
5. سس آماده شده را بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. در اینجا طعم و مزه را مطابق میل خود تنظیم کنید
6. پس از استراحت مرغ، آن را ریز خرد کرده یا ریز خرد کنید
7. وقتی سس غلیظ شد و به دلخواه مزه دار شد، مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
8. یک طرف نان/نان را با مقداری کره برشته کنید. فیل مرغ را روی قسمت برشته شده قرار دهید. علاوه بر این، مقداری خیارشور/ترشی هالاپنیو، پنیر و انج اضافه کنید
5 ماه پیش
در تاریخ 1402/12/21 منتشر شده
است.
36
بـار بازدید شده