چیکن برگر/ برگر مرغ/ ساندویچ مرغ حرفه ای Pulled Chicken Sandwich

آپامووز
آپامووز
36 بار بازدید - 5 ماه پیش - دستور آشپزی مواد لازم: (4-6
دستور آشپزی مواد لازم: (4-6 ساندویچ) 1 پوند / 450 گرم سینه مرغ نان (هر نوع) 4 قاشق غذاخوری کره (ترجیحا بدون نمک) 4 حبه سیر اختیاری: پنیر و ترشی -- سس -- سس bbq 4 قاشق غذاخوری 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1/2 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری سرکه 1 قاشق چایخوری سس تند 1/2 فنجان آب روش: 1. سینه مرغ را به صورت فیله های نازک برش دهید 2. 1 تا 2 قاشق غذاخوری کره را در یک تابه گرم کنید و مرغ را در تابه تفت دهید تا پخته شود (حدود 2 دقیقه در هر طرف). مراقب باشید مرغ را زیاد نپزید 3. مرغ را از تابه بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند. این به توزیع مجدد آب مرغ و مرطوب نگه داشتن آن کمک می کند 4. به همان تابه 2 قاشق غذاخوری کره اضافه کنید و سیر ریز شده را تفت دهید تا معطر شود. اختیاری - مقداری فلفل فلفل قرمز را برای یک ادویه اضافه کنید 5. سس آماده شده را بریزید و بجوشانید تا غلیظ شود. در اینجا طعم و مزه را مطابق میل خود تنظیم کنید 6. پس از استراحت مرغ، آن را ریز خرد کرده یا ریز خرد کنید 7. وقتی سس غلیظ شد و به دلخواه مزه دار شد، مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید 8. یک طرف نان/نان را با مقداری کره برشته کنید. فیل مرغ را روی قسمت برشته شده قرار دهید. علاوه بر این، مقداری خیارشور/ترشی هالاپنیو، پنیر و انج اضافه کنید
5 ماه پیش در تاریخ 1402/12/21 منتشر شده است.
36 بـار بازدید شده
... بیشتر