کیک ابر و بادی

OMID_IRANIAN_BRAND
OMID_IRANIAN_BRAND
3.7 هزار بار بازدید - 3 سال پیش - ‌تزیین کیک به حالت ابر
‌تزیین کیک به حالت ابر و بادی ‌ ‌ ‌بازم کلی فوت کوزه گری آوردم براتون پس حتما سیوش کنین و با دقت به صحبت های سرآشپز با تجربه امون گوش کنین @mohsenz.chef ‌ خامه ی انتخابی برای #فلینگ کردن ( که توی پست های قبل آموزش دادیم) باید با چربی حیوانی باشه مثل #پردیس_پاکداران و برای آسترکشی کیک باید خامه ای رو انتخاب کنیم که مقاوم و صاف باشه و هم طعم خوبی داشته باشه اصولا از خامه گیاهی استفاده کنیم که پیشنهاد ما #خامه_داتیس پاکداران هست خامه داتیس ( هم گیاهی و هم حیوانی هست ) طعمش عالیه و مقاومت خیلی خوبی داره ‌ دوستای گلم خامه ها رو لوازم قنادی فروشی ها دارن ، #خامه_سپید و #خامه_پاکداران رو هم از لوازم قنادی فروشی ها در سراسر ایران میتونین تهیه کنین :heart: ‌ ‌‌‌ویدیو های بیشتر آموزشی رو با #آشپزی_امید_ایرانیان در اینستاگرام جستجو کنین
3 سال پیش در تاریخ 1400/01/22 منتشر شده است.
3,791 بـار بازدید شده
... بیشتر