کیک یخچالی
1.3 هزار بار بازدید -
2 سال پیش
-
مواد لازم:
۴ ق.غ سر
مواد لازم:
۴ ق.غ سر پر نشاسته ذرت
۴ ق.غ سر پر آرد سفید
٣ ق.غ سر پر پودر کاکائو
١٢ ق.غ شکر
۶ لیوان شیر
۲۰ گرم شکلات تلخ
۱/۲ ق.چ وانیل
۲ بسته پتیبور ساده
۲ بسته پتیبور شکلاتی
۲۴ عدد لیدی فینگر مینی
.
طرز تهیه:
آرد، نشاسته ذرت، شکر و پودر کاکائو رو در ظرف بریزید هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن. شکر که بین ذرات پودر کاکائو و نشاسته باشه باعث میشه کمتر در شیر گوله بشه حالا یک لیوان شیر رو اضافه و مخلوط کنید تا کاملا مواد خشک در شیر حل بشه سپس مابقی شیر رو اضافه و مخلوط کنید سپس حرارت ملایم رو روشن کرده و مُدام هم بزنید که تَه نگیره.
وقتی غلیظ شد خاموش کنید و وانیل و شکلات تلخ رو اضافه کنید.
داخل قالب گرد ۲۰ تا ۲۲ سانت نایلون بذارید (قالب کمربندی هم میشه استفاده کرد) حالا بین دو لایه پتی بور مواد شکلاتی بذارید و گوشه قالب بچینید به همین شکل یک لایه بیسکویت شکلاتی یک لایه ساده بچینید و مطابق کلیپ عمل کنید وقتی تموم شد از مواد شکلاتی روش بریزید چند بار به زمین بکوبید تا همه حفرهها پر بشه، در آخر به مدت حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره بعد از قالب خارج کنید. به همین صورت هم میتونید سرو کنید اما برای خوشگلتر شدنش کمی خامه قنادی دورتا دور کیک بزنید بعد لیدی فینگر ها رو دورتا دورش بچینید. روش رو هم خامه قنادی ساده پایپ کنید و بعد پودر کاکائو روش الک کنید و با روبان دورشو ببندید و به دلخواه تزیین کنید
2 سال پیش
در تاریخ 1400/12/04 منتشر شده
است.
1,314
بـار بازدید شده