آشپزی مستر شف (ترم استیک ها و گوشت قرمز و سس های بین الملل)

موسسه هتلداری آفتاب پارسه
موسسه هتلداری آفتاب پارسه
64 بار بازدید - 3 سال پیش - موسسه فناوری و هتل داری
موسسه فناوری و هتل داری آفتاب پارسه با همکاری دانشگاه شیراز،وزارت میراث فرهنگی در روند ترم تخصصی شف حرفه ای و مستر شف برگزار میکند: . عنوان دوره: آشپزی تخصصی (دوره مستر شف و شف اجرائی) آشپزی تخصصی بیسترو و فست فود (شف فست فود) . ترم5: انواع خوراک های گوشت قرمز و استیک های بین الملل عنوان کارگاه: " شناخت انواع استیک ها و سس های سرو و خوراک های گوشت قرمز" . این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک ها و برش های انواع استیک و خوراک های گوشت قرمز کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند. موارد آموزشی شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و....) سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها شیوه تهیه انواع خوراک های کلاسیک بین الملل و فرانسوی (رست بیف،خوراک زبان،رولت گوشت و...) سوسیس های کلاسیک بین الملل دست ساز نکات تئوری ساختمان گوشت قرمز و شیمی گوشت و شناخت انواع قسمت های لاشه جهت خوراک های مناسب . در این ترم آموزشی با کلیه نکات فنی و پایه ای (بهداشت مواد غذایی،نگهداری،ارائه و تعیین تعداد و حجم سرو)در این وعده غذایی و مکملات سرو غذا آشنا خواهید شد. . تاریخ شروع کارگاه : 18 خرداد 1400 3جلسه کارگاهی عملی و 1جلسه تئوری روز و ساعت کلاس:یکشنبه و سه شنبه ساعت 16الی 19 شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی نحوه آموزش دوره Workshop/Demo: . نوع گواهینامه پایان دوره:  دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی  آکادمیک گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری  کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی . خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند. دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا . جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید. نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲ شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685 ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید: @aftabeparse
3 سال پیش در تاریخ 1400/03/15 منتشر شده است.
64 بـار بازدید شده
... بیشتر