آشپزی مستر شف (ترم استیک ها و گوشت قرمز و سس های بین الملل)
64 بار بازدید -
3 سال پیش
-
موسسه فناوری و هتل داری
موسسه فناوری و هتل داری آفتاب پارسه با همکاری دانشگاه شیراز،وزارت میراث فرهنگی در روند ترم تخصصی شف حرفه ای و مستر شف برگزار میکند:
.
عنوان دوره:
آشپزی تخصصی (دوره مستر شف و شف اجرائی)
آشپزی تخصصی بیسترو و فست فود (شف فست فود)
.
ترم5: انواع خوراک های گوشت قرمز و استیک های بین الملل
عنوان کارگاه: " شناخت انواع استیک ها و سس های سرو و خوراک های گوشت قرمز"
.
این ترم آموزشی فراگیران با مجموعه ای از خوراک ها و برش های انواع استیک و خوراک های گوشت قرمز کلاسیک بر اساس سبک آشپزی فرانسوی آشنا می شوند.
موارد آموزشی
شیوه برش گوشت جهت تهیه انواع استیک ها چون:(شاتوبریان،فیله منیون، تورندو،تی بن استیک و....)
سس های کلاسیک مادر و سس های بین الملل سرو انواع استیک ها و مکملات سرو و دورچین ها
شیوه تهیه انواع خوراک های کلاسیک بین الملل و فرانسوی (رست بیف،خوراک زبان،رولت گوشت و...)
سوسیس های کلاسیک بین الملل دست ساز
نکات تئوری ساختمان گوشت قرمز و شیمی گوشت و شناخت انواع قسمت های لاشه جهت خوراک های مناسب
.
در این ترم آموزشی با کلیه نکات فنی و پایه ای (بهداشت مواد غذایی،نگهداری،ارائه و تعیین تعداد و حجم سرو)در این وعده غذایی و مکملات سرو غذا آشنا خواهید شد.
.
تاریخ شروع کارگاه : 18 خرداد 1400
3جلسه کارگاهی عملی و 1جلسه تئوری
روز و ساعت کلاس:یکشنبه و سه شنبه ساعت 16الی 19
شیوه اجرایی کلاس: حضوری، مجازی
نحوه آموزش دوره Workshop/Demo:
.
نوع گواهینامه پایان دوره:
دانشگاهی : مرکز مهارت های تخصصی دانشگاه شیراز(به دو زبان) حضوری یا مجازی
آکادمیک گردشگری(وزارت میراث فرهنگی) : جهت متقاضیان حضوری
کالج: موسسه آفتاب پارسه(به دو زبان): حضوری و مجازی
.
خلاقیت یعنی نگرشی نو که دیگر افراد نیز بدان می نگرند.
دانش تخصصی،خلاقیت در عمل،مدیریت در اجرا
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر را با ما در تماس باشید.
نشانی ما: بلوارچمران- محمودیه- کوچه 1-سمت راست درب دوم
تلفن: ۳۶۵۴۰۹۴۵ ۰۹۳۹۳۱۴۴۸۷۲
شماره تماس با مرکز آموزش تخصصی دانشگاه شیراز 36132685
ما را در فضای مجازی با این آدرس دنبال کنید:
@aftabeparse
3 سال پیش
در تاریخ 1400/03/15 منتشر شده
است.
64
بـار بازدید شده