برنامه کیش و زندگی-طرز تهیه کوکو لقمه ماهی
119 بار بازدید -
2 سال پیش
-
مربی آشپزی خانم غیاث آبادی
مربی آشپزی خانم غیاث آبادی
مواد لازم
ماهی فیله شده ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
نان باگت ۲ عدد
سبزی کو کوشامل: پیازچه ،تره،جعفری، گشنیز ۲۵۰ گرم
زرشک۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو در صورت دلخواه ۲ قاشق غذاخوری
ادویه : شامل فلفل سیاه و پودر زنجبیل، زردچوبه، به مقدار لازم ،
نمک به مقدار لازم، پودر آویشن ، پودر دارچین از هر کدام یک قاشق چایخوری روغن به مقدار لازم
2 سال پیش
در تاریخ 1401/09/03 منتشر شده
است.
119
بـار بازدید شده