بادمجان شکم پر-سمانه پیرکمالی- مل ترمی-شبکه هامون-آشپزی های مامان گلی

189 بار بازدید - 4 سال پیش - سلام به شما عزیزان همیشه
سلام به شما عزیزان همیشه همراه️ ایندفعه با یه بادمجون شکم پر خیلی خوشمزه اومدم سراغتون مواد لازم: بادمجان قلمی: ۴عدد سینه مرغ: ۱تکه پیاز: ۱عدد سیر: ۴حبه جعفری خرد شده: ۳ ق غ گوجه رنده شده: ۵عدد رب گوجه: ۳ ق غ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم فلفل دلمه رنگی بهمراه فلفل سبزتند: ۱ پیمانه قارچ: ۵عدد روغن: به میزان لازم پنیر پیتزا: به میزان لازم گوجه ورقه شده: ۱عدد فویل: به میزان لازم بادمجون روبدلخواه پوست وکلاهک روگرفته ودر آب ونمک بمدت نیم ساعت خیسانده وبعدآب اضافی رو بادست بصورت فشرده شدن بگیرید در روغن خیلی کم سرخ میکنیم. پیاز روخیلی خرد ریز میکنیم بعداز سرخ شده بهش سینه مرغ رو که تیکه های خیلی ریزخردکردیم اضافه وبعد نمک+زردچوبه+فلفل سیاه بعداز سرخ شدن سیر خلالی شده رو اضافه وبعد از۴دیقه فلفل دلمه روبعداز۳دیقه قارچ رو قبلا تفت داددیم اضافه و بعداز۱دیقه رب رو اضافه و اجازه میدیم تا مواد بخورد هم برن مراحل آماده سازی سس:گوجه رنده شده رو درون ظرفی می‌ریزیم و اجازه میدیم تاحدی آب اضافیش گرفته و رب رو اضافه و بعد۳دیقه جعفری خرد شده و نمک و فلفل اضافه و اجازه میدیم تا بخوردهم برن مرحله نهایی:بادمجون‌رو از مواد پر میکنیم و روش جعفری خرد شده و پنیر پیتزا و ورقه های گوجه میذارین و به آرومی روی سس میذاریم(سس باید در ظرف روی باشه)و بعد فایل میکشیم روی ظرف ومیذاریم و بمدت نیم ساعت درون فر میذاریم نوش‌جان.. نوش جان https://telegram.me/chefmamangoli Www.chefmamangoli.com یک شنبه:بیست و یکم دی ماه نود ونه #آشپزیهایمامان_گلی #کلیپهایآموزشیمامانگلی ️كانال آشپزی ما رو دنبال کنید #زابل #زاهدان #غذاهایمحلی #فستفود #مل ترمی #شبکههامون#پرسپولیس #سمانهپیرکمالی #دخترسیستان #آشپزیسیستانی#مهدیهشیبک#نسرین_میرشکاری
4 سال پیش در تاریخ 1399/10/23 منتشر شده است.
189 بـار بازدید شده
... بیشتر