طرز تهیه بستنی مشهدی | هامانا

هامانا پلاس
هامانا پلاس
60 بار بازدید - 12 ماه پیش - این ویدیو از پیج gandom
این ویدیو از پیج gandom khanoom در یوتوب کپی شده است. https://hamavita.com خب بریم سراغ دستور شکر ۳۰۰ گرم =۱ لیوان+۱/۳ لیوان دسته دار فرانسوی ثعلب که حتما حتما باید با کیفیت باشه و الا بستنی نمیبنده یا اینکه خیلی کش دار میشه ۸ گرم=۲ق.چ استاندار قنادی یا همون مرباخوری خودمون شیر ۱ لیتر=۴ لیوان دسته دار گلاب نصف استکان خامه صبحانه ۱ پاکت زعفران و وانیل و پودر کاکائو و مغز آجیل دلخواه به مقدار لازم دوستان لطفا ویدئو رو کامل ببینید با صدا و نکات رو رعایت کنید حتما ثعلب با شکر مخلوط بشه و کم کم به شیر اضافه بشه مقدار شکر رو کم یا زیاد نکنید اصلا اگه شکر زیاد بشه بستنی نمیبنده و اگه کم باشه روی کیفیت تاثیر منفی میذاره ثعلب با کیفیت استفاده کنید اگه بی کیفیت باشه بستنی نمیبنده و حالت یخی میگیره. (برای تست ثعلب اول با یکم شیر تست بگیرید اگه دیدید شیر قوام اومد بعد با مقدار بیشتر درست کنید تا موادتون خراب نشه) اجازه بدید شیر روی حرارت ملایم یکم غلیظ بشه***نه اینکه مثل فرنی منظورم نیست فقط یکم غلیظ تر بشه که خودتون با دیدن شیر متوجه میشید عزیزان شیر بعد از خنک شدن بهش خامه به دمای محیط رسیده اضافه کنید و قابل حذف هست خامه رو برای منجمد شدن روی سلفون یا کف ظرف به ضخامت ۱ تا ۲ میل پهن و داخل فریزر قرار بدید وقتی شیر رو داخل فریزر گذاشتید هر نیم ساعت یا ۴۵ دقیقه یک بار دربیارید و ۳،۴ دقیقه خووب هم بزنید تا حالت یخی پیدا نکنه این کار حدودا ۴ ، ۵ ساعت طول میکشه وقتی مواد رو به ۳ قسمت تقسیم کردید، یک رنگ رو داخل ظرف مورد نظر بریزید و توی فریزر بزارید همچنین اون دوتا رنگ دیگه هم داخل فریزر بزارید تا آب نشه دراخرم یک شب تا صبح داخل فریزر میزاریم تا آماده بشه نوش جان
12 ماه پیش در تاریخ 1402/07/24 منتشر شده است.
60 بـار بازدید شده
... بیشتر