طرز تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش | آشپزی ایرانی

Imacookir
Imacookir
40 بار بازدید - 2 ماه پیش - عدس پلو با گوشت و
عدس پلو با گوشت و کشمش: راهنمای کامل پخت و طرز تهیه مجلسی (برای 2 نفر) عدس پلو، یکی از پلوهای مخلوط ایرانی است که به دلیل طعم لذیذ و مواد مغذی، در بین خانواده‌های ایرانی از محبوبیت بالایی برخوردار است. این غذا را می‌توان به روش‌های مختلفی با گوشت، مرغ یا به صورت ساده تهیه کرد. اما عدس پلو با گوشت چرخ‌کرده، طعمی بی‌نظیر دارد و به دلیل پخت سریع، گزینه‌ای ایده‌آل برای روزهای پرمشغله محسوب می‌شود. در این مقاله، طرز تهیه عدس پلو با گوشت و کشمش را به صورت گام به گام و با نکات لازم برای پخت یک عدس پلوی مجلسی و خوشمزه برای دو نفر آموزش می‌دهیم. مواد لازم (برای 2 نفر): 1 پیمانه برنج (200 گرم) 1/3 پیمانه عدس (66 گرم) 100 گرم گوشت چرخ‌کرده 1.5 قاشق غذاخوری پیاز داغ (22.5 گرم) ¼ پیمانه کشمش (30 گرم) 15 گرم کره زعفران دم‌کرده به مقدار لازم نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم ارزش غذایی (برای یک نفر): کالری: 450 پروتئین: 25 گرم چربی: 15 گرم کربوهیدرات: 55 گرم فیبر: 5 گرم طرز تهیه: 1. پخت عدس: عدس را به همراه 2 پیمانه آب (400 میلی لیتر) داخل قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا عدس نرم شود. مراقب باشید عدس را زیاد نپزید تا شکل خود را از دست ندهد. آب عدس را دور نریزید، زیرا بسیار مقوی است و می‌توانید از آن در سوپ و آش استفاده کنید. 2. آبکش کردن عدس: پس از پخت عدس، آن را با آبکش یا صافی آبکش کنید. 3. خیس کردن برنج: برنج را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید. 4. آماده کردن گوشت: در تابه ای، 1 قاشق غذاخوری پیاز داغ را با کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ‌کرده را به پیاز داغ اضافه کنید و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد. 1 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به گوشت اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا گوشت کاملاً پخته شود. 5. آماده کردن کشمش: در تابه ای جداگانه، ½ قاشق غذاخوری پیاز داغ، کره و کشمش را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کشمش نرم شود. 1 قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده به کشمش اضافه کنید و کمی تفت دهید. 6. دم کردن عدس پلو: آب برنج را خالی کرده و برنج را به همراه عدس آبکش شده داخل قابلمه بریزید. 2 پیمانه آب (400 میلی لیتر) و 2 قاشق غذاخوری روغن به برنج و عدس اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا آب به جوش آید
2 ماه پیش در تاریخ 1403/04/28 منتشر شده است.
40 بـار بازدید شده
... بیشتر