طرز تهیه ترشی کلم قرمز لذیذ با ترفند خوشمزه کردن ترشی کلم / رستورانی/ مجلسی

آشپزی باباطاهر
آشپزی باباطاهر
1.2 هزار بار بازدید - هفته قبل - طرز تهیه ترشی کلم قرمز
طرز تهیه ترشی کلم قرمز لذیذ ترشی کلم قرمز یکی از انواع ترشی های ایرانی می باشد. این ترشی لذیذ کاربرد های فراوانی دارد از آن برای تزیین سالاد و ماهی نیز استفاده می شود. شما همچنین می توانید از آب این ترشی در سس سالاد نیز استفاده کنید. این ترشی بر خلاف دیگر ترشی ها همه فصله می باشد و در مهمانی ها کاربرد فراوانی دارد. طرز تهیه این ترشی لذیذ را به صورت حرفه ای در این کانال آشپزی باباطاهر خواهید دید. ------------------------------------------------------ مقدمه ۰۰:۰۰ ریز کردن کلم ۰۰:۲۰ کلم ها رو داخل کاسه میریزیم ۰۱:۰۸ دوقاشق نمک اضافه میکنیم ۰۱:۵۶ ادامه کلم رو داخل کاسه ریخته ۰۲:۵۹ یک قاشق نمک در آخر روی کلم می‌ریزیم ۰۳:۳۵ کلم رو کامل مخلوط میکنیم ۰۳:۴۳ یک ساعت کنار میزاریم تا آب بندازه ۰۳:۵۳ اضافه کردن کلم در ظرف ۰۴:۰۰ فلفل و سیر رو اضافه میکنیم ۰۴:۳۵ ادامه کلم رو میریزیم ۰۴:۴۷ ۲لیوان سرکه ۰۵:۲۰ ۱لیوان آب جوش ۰۵:۳۷ ۲لیوان سرکه ۰۵:۴۷ ۱لیوان آب جوش ۰۶:۰۰ ۱لیوان سرکه ۰۶:۰۹ درب ظرف رو بسته و چند بار برعکس میکنیم ۰۶:۲۴ بعد از گذشت ۱۰روز ترشی ما حاضره ۰۶:۴۸ ---------------------------------------------------- مواد لازم کلم قرمز ۱عدد نمک ۳ ق غ خ فلفل ۳عدد سیر ۵حبه سرکه ۵لیوان آب جوش سرد شده ۲لیوان ------------------------------------------------------- آموزش آشپزی باباطاهر --------------------------
هفته قبل در تاریخ 1403/06/29 منتشر شده است.
1,256 بـار بازدید شده
... بیشتر